Het is een beetje improviseren soms met 2 elektrische vuren, maar het was een beetje te voorspellen dat ik hier ook zo nu en dan zou koken. Een 'typisch Belgisch' gerecht (want de Nederlanders en Italianen zouden het nooit zo eten) rijst met kip en ananas (al zie je op de foto alleen maar een zak rijst en de blikopener waar ik de ananas mee ging openen). Qua eten zijn er nog wel een paar leuke anekdotes te vertellen, maar ik zal het houden bij één: toen we de eerste dag aankwamen, gingen we naar een supermarkt om eten te kopen. Omdat er maar één Italiaan was (Giordano kwam pas een paar dagen later aan) vroegen we aan Fabio of hij geen zin had om samen met ons te eten. Hij vond dat wel ok. Hij had al een pak spirelli klaar en een fles olijfolie en wij hadden wel zin in pasta, dus vroegen we wat hij nog meer wou hebben. Bleek dat Fabio als en echt Italiaan alleen maar van mama's keuken had gegeten en eigenlijk nog nooit echt had gekookt. Later bleek dat hij wel een beetje kon koken, maar hoe je een simpele spaghetti bolognèse maakt wist hij niet (misschien omdat hij Milanees is, maar toch) en hij miste nog een paar andere basis kooktechnieken. Ik heb dus Italiaans gekookt voor onze Italiaan en hij vond het lekker, meer moet dat volgens mij niet zijn.
Dit is Maniera, die de keuken-foto heeft getrokken.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Jouw pasta is dan ook heel lekker, he, Fré!
Het loopt daar precies wel goed, ik kan je blogs zelfs niet volgen ;-) Toen ik kwam kijken waren er weeral 2 nieuwe! Maar dat is natuurlijk extraleuk. :-) En vooral de foto's vind ik super.
Allez amuseer je daar nog en... keep up the good work!
Post a Comment